Retourneren 

Als je niet (helemaal) tevreden bent over je ontvangen producten kan je deze natuurlijk retour naar ons zenden. Mocht je een klacht hebben over je ontvangen producten of de bijkomende service, dan horen wij dit graag van je. We zullen dan ook kijken of we dit voor je kunnen oplossen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien rederlijkewijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nlninos.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Je hebt een wettelijke termijn van 14 dagen vanaf de ontvangst van je goederen om ons te laten weten dat je het product wil retourneren. Dit doe je door ons in een e-mail te sturen naar info@nlninos.nl waarin je laat weten welke items je wil retourneren. Vervolgens download je ons herroepingsformulier (dat onderaan op deze pagina staat). Print dit PDF bestand en vul het formulier in. Deze stuur je samen met de te retourneren items naar ons postadres dat op het herroepingsformulier staat retour. Zonder herroepingsformulier kan je retour niet worden verwerkt. 

Het product dient in de originele verpakking retour te worden gezonden en mag niet beschadigd of gebruikt zijn. Indien het product in een niet originele, beschadigde staat bij ons aankomt, zullen wij het wel aannemen maar de kosten van de beschadiging in rekening brengen. Dit bedrag wordt verrekend met het te retourneren bedrag. 

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de grote van het te retourneren pakket. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of vermissing van de retourzending. 

Bij retourneren van een deel van de bestelling wordt alleen het bedrag voor die bepaalde producten geretourneerd. Bij retourneren van de gehele bestelling, ontvang je het gehele bedrag retour (inclusief de orginele verzendkosten). We willen je verzoeken om alle te retourneren producten tegelijk te versturen om zo onnodige administatieve verwerkingen en onnodige kosten te voorkomen.

Als wij perongeluk een vergissing hebben gemaakt met de bestelling (bijvoorbeeld de kleur), dan kunnen de goederen worden omgeruild voor het oorsponkelijke bestelde product. Wij zullen de kosten van retourzending dan natuurlijk voor onze rekening nemen. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op via info@nlninos.nl.

Retouren die niet zijn aangemeld via onze e-mail en retourzendingen zonder ingevuld herroepingsformulier in de doos kunnen we niet in behandeling nemen.

 

© 2018 - 2024 Niños | sitemap | rss