Hoe worden de handgemaakte producten gemaakt?
De kralen, houten ringen, clips en bijtfiguren worden aan een nylondraad bevestigd welke op een speciale manier wordt geknoopt. Deze manier van knopen is speciaal omdat de knopen niet los kunnen gaan. Voor bevestiging worden alle specifieke onderdelen door ons gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Voor verzending wordt elk gemaakte product grondig door ons gecontroleerd en getest.

Kan ik mijn kind alleen laten met een artikel van Niños?
De producten (lees: alle producten) van Niños zijn niet bedoeld om een kindje alleen mee te laten. Dit is omdat de producten vaak uit kleine onderdelen bestaan, welke bij loskomen of beschadiging verstikking kunnen veroorzaken. De producten zijn gemaakt voor kinderen vanaf 0 jaar, waarmee alleen onder toezicht van een volwassene kan worden gespeeld.

Zijn de materialen van de handgemaakte producten veilig voor mijn kind?
Alle onderdelen die gebruikt worden voor de handgemaakte producten zijn vrij van BPA, Ftalaten en andere schadelijke chemische stoffen. 

Kan ik de handgemaakte producten afwassen?
Nee, de handgemaakte producten kunnen niet worden afgewassen. De siliconen onderdelen kunnen worden gereinigd met water en kunt u vervolgens gewoon aan de lucht laten drogen. De houten onderdelen kunt u afnemen met een licht vochtige doek. Voor verdere informatie verwijs ik u door naar het kopje 'onderhoud'.

 

© 2018 - 2024 Niños | sitemap | rss