Onze producten

Voor alle producten van Niños geldt dat onder toezicht van een volwassene dienen te worden gebruikt. Ondanks dat alle handgemaakte producten van Niños niet los kunnen, door de speciale knooptechniek die wordt gebruikt, blijft het een handgemaakt product wat net als elke andere voorwerp kan beschadigen door gebruik. Door wrijving, bewegingen of vallen kan er schade ontstaan aan een product. Controleer daarom regelmatig het product op slijtage of beschadigingen en of alle onderdelen nog goed vast zitten.

Bijringen en rammelaars
De bijtringen en rammelaars dienen altijd onder toezicht te worden gebruikt. De diameter is +/- 7,5 cm waardoor het goed vast te houden is voor je kleintje maar ook veilig in gebruik is. Wanneer de bijtringen en rammelaars in contact komen met vocht (en/of (veel) speeksel) kunnen de materialen slijten of hun stevigheid verliezen. De houten kralen en figuren kunnen uitzetten en/of zacht worden. Controleer daarom regelmatig de staat van het product en geef bij twijfel over de veiligheid, het product niet meer aan je kindje.

Speelkoorden
De speelkoorden zijn gemaakt in een maximale lengte om in de veiligheid te voorzien. De speelkoorden dienen onder toezicht van een volwassene mee gespeeld te worden. Controleer regelmatig de staat van het product. Wanneer de speelkoorden in contact komen met vocht (en/of (veel) speeksel) kunnen de materialen slijten en/of hun stevigheid verliezen. Bij twijfel over de veiligheid van het product, geeft u het natuurlijk niet meer aan uw kindje.

Voor de veiligheid van uw kindje houden wij ons aan de EN-12586 norm bij het maken van onze speenkoorden.

Wagenspanners en Boxspanners
De wagen- en boxspanners dienen altijd onder toezicht te worden gebruikt. Controleer regelmatig of het artikel goed is bevestigd en geen beschadigingen bevat. De wagen- en boxspanners worden aangeraden tot een leeftijd van 9 maanden. Controleer regelmatig de staat van het artikel en bij twijfel over de veiligheid, dient het product te worden verwijderd. 

Speenkoorden
De speenkoorden zijn gemaakt volgens de veiligheidseisen en voldoen daarom aan een maximale lengte. De speedkoorden dienen onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. De speenkoorden zijn geen speelgoed. Wanneer de speenkoorden in contact komen met vocht (en/of (veel) speeksel) kunnen de materialen slijten en hun stevigheid verliezen. Bij gebruik altijd de speenkoord bevestigen aan een kledingstuk. De speenkoorden mogen nooit gebruikt worden in bed of wieg.

Tassenhangers en sleutelhangers 
De tassenhangers en sleutelhangers zijn niet bedoeld als speelgoed en dienen dan ook niet gegeven te worden aan kinderen onder de drie jaar oud. De tassenhangers en sleutelhangers zijn puur decoratief, ze zijn niet op een speciale manier geknoopt en kunnen daardoor sneller loslaten. Geef een tassenhanger en/of sleutelhanger dus nooit aan uw kindje!

 

Wij adviseren om de artikelen voor elk gebruik te controleren op eventueel beschadigde of los zittende onderdelen. Wanneer een artikel beschadigd is, kan uit veiligheidsoverweging, uw kindje er niet meer mee spelen.

© 2018 - 2024 Niños | sitemap | rss