Onderhoud

Voor alle handgemaakte producten van Niños geldt dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Toch is het belangrijk om de producten te reinigen wanneer ze vuil bevatten. Doe dit dan ook voordat uw kindje er mee gaat spelen.

Siliconen onderdelen 
De siliconen onderdelen, zoals de kralen en figuren, kunnen worden gereinigd met water en vervolgens aan de lucht worden opgedroogd. Wanneer u deze onderdelen met een doek gaat drogen bestaat de kans dat er weer pluisjes op de onderdelen kunnen komen. Dit kan weer gevaarlijk zijn voor uw kindje wanneer deze pluisjes in de mond terecht komen 

Houten onderdelen
De houten onderdelen, zoals de kralen en de figuren, kunnen worden gereinigd met een licht vochtige doek. De houten onderdelen mogen nooit helemaal onder water in verband met dat ze het vocht op zullen nemen en dit kan de kraal zacht maken en uit laten zetten. Hierdoor komt de veiligheid van het product in het geding. 

 

 

Voor alle producten van Niños geldt, als ze beschadigd zijn dienen ze vervangen te worden.

 

Niños is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder of verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Het is daarom belangrijk om regelmatig de producten te controleren op slijtage en andere beschadigingen. Bij twijfel over de veiligheid van het product, dient u het product altijd te verwijderen.

© 2018 - 2024 Niños | sitemap | rss